XL-S Medical Yağ Tutucu 60 Kapsül

XL-S Medical Yağ Tutucu Kapsül

Ne Zaman Kullanılmalı?
Dışarıda yemeyi seviyorsunuz (restoranda, arkadaşlarınızın evinde vs.), bu durumda bir öğündeki yağ miktarını kontrol etmeniz güçtür. Yağ açısından zengin besinler tüketmenizin kilonuz üzerinde olumsuz bir etkisi olduğunu biliyorsunuz. Genel olarak tükettiğiniz besinlerin tadını çıkartmaya devam ederken, yağdan aldığınız kaloriyi azaltmak istiyorsunuz.
Yağ Açısından Zengin Besinler : Patates kızartması, peynir, soslar, kuzu pirzola, krema, sosis...
Nasıl Etki Gösterir?
XLS Medical Yağ Tutucu, lifli sebzelere dayalı ve yağda çözünen A, D ve E vitaminleri ile zenginleştirilmiş benzersiz bir madde olan  içerir. XLS Medical vücudunuzda nasıl etki gösterir. Vitaminler içeren XLS Medical Yağ Tutucu, bir yağ-lif kompleksi oluşturmak üzere yağ moleküllerini emerek, midede besinsel yağların %27'si kadarına bağlanır. Birinci aşamada, en üst düzeyde yağ bağlanması sağlanırken, ikinci aşamada en üst düzeyde vitamin emilimini sağlamak için vücuda, yağda çözünen vitaminler serbest bırakılır.
Kanıtlanmış Etkileri
XLS Medical Yağ Tutucu’nun etkinliği, birçok klinik çalışmada kanıtlanmıştır.
XLS Medical Yağ Tutucu, yağ emilimini %27 kadar azaltır ve hiçbir yan etkisi yoktur. XLS Medical Yağ Tutucu, dışkıdan vitamin kaybını dengelemek için yağda çözünen A, D ve E vitaminleri ile zenginleştirilmiştir. XLS Medical Yağ Tutucu, LDL-Kolesterolü (kötü kolesterol) 14 gün içinde %10 oranında azaltır. XLS Medical Yağ Tutucu, metabolik sendromu 42 gün içinde %39 oranında azaltır.

XL-Medical Yağ Tutucu Satış Fiyatı : 79 TL

Satın Almak İçin Tıklayın => X-LS Medical Yağ Tutucu

Yorumlar

Popüler Yayınlar