Antik Mineral Magnezyum Yağı (237ml )

ANTİK MİNERAL NEDİR?

Okyanustan Gelen Sağlık
Antik Mineral, yeryüzü kabuğunun 2000 m kadar derinliğinden, Kuzey Avrupa'da bulunan ve Genç Permiyan Döneminden kalan bir jeolojik oluşum olan, Eski Zechstein Deniz yatağından çekiliyor.
Geçen 250 milyon yıldır izole olan, hakiki Zechstein Magnezyumu dünyadaki doğal Magnezyumun ve diğer mineraller, en saf ve en bozulmamış kaynağı olarak tek başına durmaktadır ve Antik Mineralin her şişesi üzerinde bir saflık işareti bulunmaktadır.
Antik Mineral, uygulayıcı hekimler tarafından hücresel Magnezyum düzeyini ve bazı mineralleri hızlı bir şekilde geri kazandırılması cilt ve altındaki doku tarafından kolayca emilmesi açısından, ALTIN STANDART olarak kabul edilmiştir. Bir çay kaşığında takriben, 560 mg Magnezyum ve diğer mineraller bulunmaktadır.
Dünyanın bir (1) numaralı en çok önerilen magnezyum yağıdır.
Güçlü kemikler, Eklemler, Kaslar, Dişler, Parlak cilt, Dengeli hormonlar, Sağlıklı bir sinir sistemi ve çok daha fazlası… Tümü yeterince Magnezyum İçeren Hücreler ile sağlanır.

ÖZELLİKLERİ
Kokusuz ve Lekesizdir, Cilt tarafından hızlı emilir, Ultra saf yüksek yoğunlukta, Sprey şeklinde kolay kullanım, Evde kendin uygula yöntemine uygundur,

Antik Mineral Magnezyum Yağının Bazı Faydaları Nelerdir?
* DHEA seviyesini arttırılmasına ve hormonların en uygun seviyesine çıkmasına yardım eder
* Hücresel magnezyum seviyelerini restore edebilir
* Hücre koruyucu olarak faaliyet gösterebilir
* Detoksifikasyonu destekleyebilir
* Sancıların, krampların ve ağrıların giderilmesine yardımcı olur
* Ruh halinin ve stresin iyileşmesinde yardımcıdır.
* Sağlıklı deri dokusunu koruyabilir

ANTİK MİNERALİ KİMLER KULLANABİLİR?
Çocuklar, kadınlar, erkekler,hamile bayanlar ve isteyen herkes ANTİK MİNERAL MASAJ YAĞINI kullanabilir.

UYGULAMA VE KULLANIMI
En iyi sonucu elde edebilmek için, rahatsız olan bölgeye günde iki (2) kez, 5 dakika hafif masaj yaparak sürün. Cildiniz hassas ise 1/1 oranında su ile yoğunluğu azaltın ve kullanın.
Arzuladığınız kadar vücutta kalabilir. Uygulamadan 30 dakika sonra da, duş alabilirsiniz. Çünkü ürün 20 dakika da emilim görevini yapar.

ÖNEMLİ
Dahilen kullanılmaz. Haricen kullanılır Cilt losyonu, krem ve nemlendiriciler Magnezyum Yağının emilimini engelleyebilir, önceden temizleyiniz.

Göz, burun içi ve diğer duyarlı alanlara doğrudan temas etmesini engelleyiniz. Kırmızılık veya rahatsızlık ortaya çıkarsa ılık su ile durulayınız.

Genuine Zechstein Standartları
Her parti sıkı GMP, ISO 9001 ve ISO 14001 kalite kontrol standartları altında üretilmekte ve saflığın sağlanması için geniş çaplı ağır mental ve mineral açısından analize tabii tutulmaktadır.

ANTİK MİNERALİN YAN ETKİSİ VARMIR?
Antik mineral magnezyum masaj yağı % 100 doğaldır. Bilinen herhangi bir yan etkisi yoktur. Kimyasal madde ve alkol içermez. Cilt alerjisi olanlarda hafif kızarıklık ve tatlı bir kaşıntı yapabilir. Bu durumda ürünü % 50 su ile seyreltilerek kullanılması tavsiye edilir.
NOT: Bu bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Tıbbi öneri veya tedavi yerine geçmez. Her zaman için doktorunuza başvurun.
Antik mineral ile Masaj Uygulamaları Neden Bu Kadar önemlidir?
Bu çok eski bir uygulamadır ve birçok ayurvedik metinlerde bulunmaktadır.
Magnezyum masaj uygulamaları etki ve başarısını bütün bedeni saran dolaşım sistemi ile cildin maddeleri emme vasfı ile açıklanmaktadır.
Bedenin ihtiyacından fazla magnezyumu cildin emmemesinden dolayı da zararsızdır.
Aynı zamanda Magnezyum Yağı masaj uygulaması, genellikle önerilen Magnezyum takviyelerinin ağızdan alınması yönteminden daha etkili ve üstündür.
Magnezyumun uygun düzeylerde alınması için en pratik yoldur. Cildimize Magnezyum kullanırken “doku uyumu” denen şeyi üretiriz. Bu, besleyicilerin tam olarak nereye gitmesini istiyorsanız, oraya yönlendirme yeteneğidir. Çünkü bu maddeler, herhangi bir kayba uğramadan terapik olarak etkilidir düzeylerde beden dokularınız erişime sahip olduğu dolaşıma doğrudan girerler.
Çoğu insan için ağızdan Magnezyum takviyelerini emmek neden çok zor?
Bunun İki temel nedeni var; Birincisi, kullanıcıların çoğunda Magnezyum tabletlerinde var olan elementsel magnezyumun önemli bir miktarı müshil etkisi yaratabilir. Bağırsaklardan transit geçme süresinin 12 saatten düşük olması halinde Magnezyum emiliminin bozulduğuna dair iyi kanıtlar bulunmaktadır. İkinci olarak, emilen Magnezyumun yüzdesi, tek bir dozda tüketilen Magnezyum miktarına ters orantılıdır. (yani ne kadar alırsanız, gerçekten emilen yüzde daha küçük oranlı olmaktadır). Bu iki faktör birlikte, bedendeki hücresel Magnezyum düzeylerinin geri kazandırılmasına yönelik etkili bir yönteme değildir.

SATIŞ FİYATI : 75 TL

Ürünü Satınalmak İçin Tıklayın ==> Magnezyum Yağı

Yorumlar

Popüler Yayınlar